Waarde door vakmanschap

Overheid en dienstverlening
Hulp, ondersteuning, advies en begeleiding

Neem contact op

Diensten

WOZ taxaties

WOZ-taxaties

Met enthousiasme waardeer ik de onroerende zaken voor uw gemeente. Samenwerken met dienstverlenende partijen geeft mij ook energie en ik pak de werkzaamheden met plezier op. Dankzij mijn nauwkeurige, praktische en kwaliteitsgerichte aanpak kan ik uiteenlopende werkzaamheden bewerkstelligen.

Natuurlijk kunt u vertrouwen op mijn jarenlange ervaring als Register-Taxateur. Ik zet mijn expertise graag in om de jaarlijkse herwaardering te realiseren. De taxaties naar aanleiding van ingediende bezwaarschriften werk ik uit in adviezen of (concept)uitspraken. Daarnaast stel ik verweerschriften op naar aanleiding van ingediende beroepschriften. Ik ben als Register-Taxateur (RT) ingeschreven bij de Kamer WOZ en Vakgroep Modelmatig Waarderen (NRVT) en ik blijf mijzelf ontwikkelen om mijn toegevoegde waarde te vergroten. Opdrachtgevers ervaren mij als een deskundig klankbord en een echte duizendpoot. Ik werk zorgvuldig, efficiënt en effectief en ik ga de uitdaging aan om met elkaar het verschil te maken. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Neem voor meer informatie over mijn expertise op het gebied van WOZ-taxaties vrijblijvend contact op om te ontdekken hoe we kunnen samenwerken.


Ontvang advies op maat

WOZ-werkzaamheden

U kunt rekenen op mijn vakbekwaamheid en nauwkeurige werkwijze omtrent de WOZ-administratie. De uitvoerende werkzaamheden worden aan mij toevertrouwd door de overheid en dienstverlenende partijen. Als adviseur WOZ neem ik taken op mij gericht op een juiste objectafbakening en het verwerken van de kadastrale mutaties. Ook de mutatie bijhouding is bij mij in goede handen. Daarnaast begeleid ik andere medewerkers met én zonder WOZ-kennis. Ik ben in staat om hen in te werken en op te leiden zodat zij versterking vormen voor het team. Ik breng actuele kennis en jarenlange ervaring in om anderen te laten groeien. Ik verheug mij op onze kennismaking en ik sta klaar om het team te versterken. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met mij op.

Contact opnemen

WOZ werkzaamheden
Geo-informatievoorziening

Geo-informatievoorziening

Met veel plezier en enthousiasme ondersteun ik de overheid en dienstverlenende partijen. Mijn kennis en kunde zet ik graag in om van toegevoegde waarde te zijn voor het team. Werkzaamheden met betrekking tot de samenhangende objecten registratie (SOR) neem ik uit handen. Ik volg de ontwikkelingen op het gebied van de SOR en geo-informatievoorziening op de voet zodat ik innovatieve oplossingen kan aandragen tijdens de projecten. Ik spring graag bij waar dat nodig is. Wilt u meer informatie ontvangen over mijn werk en de positieve impact die we met elkaar kunnen creëren? Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op. 

Ontvang advies op maat

Controle toeristenbelasting

Wist u dat ik ook inzetbaar ben als controleur toeristenbelasting? Het opstellen van een rapportage naar aanleiding van een fysieke controle toeristenbelasting verricht ik vakkundig. Aan de hand van de geldende verordening beoordeel ik de ingediende aangiften toeristenbelasting. Ook bezoek ik de locaties en verwerk ik mijn bevindingen en conclusie in een gedegen rapportage. U kunt rekenen op mijn nauwkeurige en kwaliteitsgerichte aanpak. Ik krijg energie van het contact met ondernemers, maar ook het controleren en rapporteren waardoor ik veel werkplezier mag ervaren tijdens het realiseren van deze taken. Heeft u vragen over mijn werkwijze of interesse in een samenwerking? Ik kijk uit naar onze kennismaking en verheug mij op uw bericht.

Ontvang meer informatie

Controle toeristenbelasting
Makelaardij ondersteuning

Makelaardij ondersteuning

Wilt u als makelaar ondersteunt worden bij de dagelijkse werkzaamheden? Op een vakkundige, nauwkeurige en kwaliteitsgerichte manier geef ik de werkzaamheden kleur. Ik ben flexibel inzetbaar om uw kantoor te ontzorgen op het gebied van agendabeheer, administratie en het digitaal aanmelden van aanbod. Ook heb ik jarenlange ervaring met het uitwerken van koopaktes en taxatierapporten, waardoor u deze werkzaamheden aan mij kunt toevertrouwen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met mij op.

Maak kennis met mij